-->
Nyhetsbloggen från Koordinater.se
Till Koordinater.se

torsdag 30 juli 2009

Koordinater.se på Göteborgs kulturkalas

Använd din GPS på Kulturkalaset och navigera dig genom festplatserna. Låt ledtrådarna visa dig vägen på en spännande upptäcktsfärd fram till fina priser.

Runt om på kalasområdet har ett antal skattgömmor satts upp. När du hittar fram till en sådan skattgömma finns en bokstav att lägga på minnet samt en koordinat och en ledtråd om hur du tar dig vidare till nästa gömma. När du samlat in alla bokstäver bildar dessa ett ord som blir svaret.

För att delta i aktiviteten behöver du en GPS där du kan mata in koordinater. Du anmäler ditt deltagande i Kulturkalasets informationstält i Bältespännarparken. Tävlingen startar klockan 12.00 tisdag – lördag med inlämning senast 19.00. På söndagen pågår aktiviteten mellan 12.00-15.00. Varje dag lottas en vinnare bland dem som lämnat in rätt svar. Vinnaren får ett presentkort på 500:- från Göteborgs Restaurangförening.

GPS-jakten presenteras av Göteborgs kulturkalas i samarbete med Koordinater.se

Länk till programpunkten

Dessutom, till alla medlemmar hos Koordinater.se lottas en nytryckt t-shirt med Koordinater.se's nya logga ut. Maila in raden ni fått fram under kalaset så vinner en av er tröjan i storlek Large.

Vi kommer att finnas på plats några av kalasets dagar, så kom gärna på besök och berätta vad du vill ha av Koordinater.se i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Koordinater.se - Sveriges intressepunkter
Sveriges nya karta med intressepunkter.
Gjord för GPS, uppbyggd av användare.
Idag har användare runt om i landet lagt in över 60 000 intressepunkter i nästan 300 kategorier.
Till Koordinater.se
Bli meldem på Koordinater.se